Allmänt om Peptider

Inte sedan de syntetiskt framställda anabola steroiderna och det syntetiskt framställda tillväxthormonet slog ner som en bomb inom sportsvärlden har något revolutionerat bodybuilding och fitnessvärlden som peptider! Kortfattat är en peptid en molekyl som består av en kedja av aminosyror (även kallade monopeptider) som sitter ihop med peptidbindningar i en kort kedja. Men vi skall inte gå in i detalj på olika aminosyrokedjor etc, utan enbart på det du egentligen behöver veta!

Skillnaden mellan de gamla klassiska tillskotten är att peptider inte ger några snabba revolutionerande resultat utan mer långsiktiga förändringar på fysiken. För att få någon större nytta av dessa produkter måste du helst vara engagerad i att ta dem minst 3 månader, men längre tid är alltid bättre för bästa permanenta resultat. De ger långsamma och stadiga vinster/förluster i vikt (beroende på ditt mål). Men fördelen med detta är att resultatet är mycket mer permanent än t.ex steroider som orsakar snabba förändringar i kroppssammansättningen. Samtidigt som de har en mycket bättre säkerhetsprofil med få eller inga biverkningar alls.

Det är först nu som de egentligen blivit tillgängliga för allmänheten med alla dess positiva effekter och väldigt få, eller inga, biverkningar. Men det är en liten djungel som vi härmed vill hjälpa er att hitta rätt i.

Först och främst vad är målet med din träning?
Var ärlig mot dig själv här och bestäm dig sedan för vilken/vilka peptider och/eller anabola steroider som kan hjälpa dig nå dina mål bäst och fortast.

Vi kommer nedan ge exempel på enbart olika peptiders verkan tillsammans. De allra flesta anabola steroider vi säljer kommer också ha en positiv inverkan tillsammans med de olika peptiderna; de kommer trigga varandras effekter likt en snöboll som rullar ner för en nyss snöbetäckt brant backe. Det är dock inget vi kommer gå in på här utan här avhandlas enbart peptiderna och dess olika effekter på kroppen.

Samtidigt vill vi varna för billiga skitpeptider som i oberoende labb efter labb visat sig var lågdoserade i bästa fall och farliga i värsta fall (någon innehöll t.o.m badsalt!).

Dessa dåliga kopior kommer alltid från Kina och har extremt dåligt rykte världen över. Låt dig inte luras av dessa – ofta – omärkta – peptider som i värsta fall kan vara livsfarliga! Vi har – precis som med våra steroider – valt ut de absolut bästa peptider som vi med stolhet kan sälja då vi vet att de kommer älskas precis som våra seriöst tillverkade steroider gör.

 

Först en del grundläggande saker:

Peptider är färskvara. De skall ALLTID förvaras i kylskåpstemperatur för att hållas färska och därmed verka effektivast.

Du blandar samtliga peptider (förutom IGF-1) med sterilt vatten som du enklast köper på vilket svenskt Apotek som helst (Drop-it). Bäst är naturligtvis att blanda med BAC- eller sk. AA-vatten men det är klurigare att få tag på, därav vårt förslag att byta ut det mot vanligt sterilt vatten.

När du blandar dina peptider ska du vara väldigt försiktig. Molekylprofilen är extremt känslig, så skaka aldrig en ampull för att få den blanda sig med vattnet. Tvärtom vänd enbart långsamt och försiktigt. Vid problem rulla ampullen mellan dina händer försiktigt!

Vi har räknat om samtliga våra doseringsanvisningar så att varje dos skall bli 0.1ml. Detta för att det skall bli enkelt att ta dem samt enkelt att komma ihåg varje dos. Detta har vi styrt genom att späda dem så att det blir rätt dos. Denna dos är dock räknat på man/kvinna upp till 100kg. Väger du mer – låt säga 120kg – så får du anpassa din dos efter detta och isåfall ta 0.12ml dvs lite-lite mer än 0.1ml. Oftast är överdosering av en peptid ingen fara men de är ju inte gratis så det finns ingen anledning att överdosera då resultaten inte kommer bli bättre för det!

Samtliga peptider kan blandas med varandra och tas i samma insulinspruta, vilket innebär att du behöver ta mindre antal injektioner än om de behövde tas var för sig (förutsatt att du tar flera naturligtvis).

Kör du tillväxthormon tillsammans med t.ex CJC-1295 utan DAC och någon GHRP-peptid så tar du dessa först och sedan väntar du 20min innan du tar ditt tillväxthormon. Detta för att förlänga din egen utsöndring av tillväxthormon (få ut max av alla dina peptider vilket inkluderar tillväxthormonet). 10 minuter efter injektionen av tillväxthormonet kan du börja äta. Då har du maximerat allt du stoppat i dig. Det är lite överkurs då en del menar att man ej behöver tillväxthormon om man kör CJC och GHRP (som i sig får din kropp att spruta ut ditt eget tillväxthormon), men en del menar det är det optimala för att maximera muskelmassan.

Olika mål – olika peptidkombinationer

Bästa muskelbyggande kombination: CJC-1295 utan DAC, GHRP-2(el 6), IGF-1(varvat med PEG MGF).

Bästa fettminskningskombinationen: HGH Fragment 176-191, CJC-1295 utan DAC, GHRP-2(el 6).

OBS! Kom ihåg var du läste och fick den här informationen från först! Det kommer alltid dåliga kopior på de som går främst i ledet. Var uppmärksam på det!

www.nkompaniet.eu

 

För mer info om respektive peptid se nedan:

 

 

Ghrp-2 5mg

 

GHRP-2

Frisätter och triggar kroppens egna naturliga utsöndring av tillväxthormon.
Vilket i sig har en fettförbrännande effekt, föryngring av celler, snabbare reparation av nedbrutna muskelceller etc. etc.

Ghrp-2 är upp till 30% mer effektiv i utsöndringen av tillväxthormon jämfört med Ghrp-6. Men med det kommer också lite starkare sidoeffekter såsom t.ex minskad sexlust.

GHRP Peptider tolereras i allmänhet mycket väl av de flesta individer när de används vid de rekommenderade doseringarna. Vattenretention orsakas genom en ökning avaldosteron, kortisol och prolaktin. Det är mer av ett problem med GHRP-2 än GHRP-6. Det kommer oftast avta inom några veckor och kan kontrolleras genom att titta på individens saltintag.

Trötthet är oftast något man märker under de första veckorna eftersom kroppen anpassar sig och kan minskas genom att ta injektioner endast på natten.

Dos per injektion: 200mcg
Injektioner per flaska: 25 x 200mcg doser
Mängd att injicera: Du blandar Ghrp-2 med 2½ml sterilt vatten. Varje dos blir då 0.1ml

Hur ofta injicerar man?
Samma injektionfrekvens gäller för vilken som helst av de 2 peptiderna GHRP (GHRP-6 eller GHRP-2) man tänkt använda.
Optimala tider är först på morgonen, före eller efter träning och på kvällen innan sängen.

Nybörjare: 1 gång per dag
Intermediate: 2 gånger per dag
Avancerat: 3 gånger per dag

• Injektion sker alltid på tom mage(minst 2tim sedan senaste mål mat) i bukfettet. Sedan vänta minst 30min tills du äter annat än rent protein då
kolhydrater och fett slår av utsöndringen av tillväxthormonet och gör peptiden verkningslös.

• Viktigt att nämna är att Ghrp-2 fungerar effektivt själv men bara upp till 10% av effekten gentemot om man kombinerar den med peptiden CJC 1295 utan DAC.

 

 

Ghrp-6 5mg

 

GHRP-6

Frisätter och triggar kroppens egna naturliga utsöndring av tillväxthormon. Vilket i sig har en fettförbrännande effekt, föryngring av
celler, snabbare reparation av nedbrutna muskelceller etc. etc.

Ghrp-6 må vara lite mindre effektiv men mkt ”renare” för kroppen än sitt syskon Ghrp-2.

GHRP Peptider tolereras i allmänhet mycket väl av de flesta individer när de används vid de rekommenderade doseringarna.
Vattenretention orsakas genom en ökning avaldosteron, kortisol och prolaktin. Det är mer av ett problem med GHRP-2 än GHRP-6. Kommer oftast avta inom några veckor och kan kontrolleras genom att titta på ditt saltintag.

Trötthet är oftast något man märker under de första veckorna eftersom kroppen anpassar sig och kan minskas genom att ta injektioner endast på natten.

En liten bi-effekt är ofta en märkbar ökad hunger vid användning av GHRP-6, något som ses som positivt vid bulk-perioder men mindre positivt vid diet. Denna hunger försvinner dock oftast efter 2-3 veckors användande då kroppen vänjer sig.

Dos per injektion: 200mcg
Injektioner per flaska: 25 x 200mcg doser
Mängd att injicera: Du blandar Ghrp-6 med 2½ml sterilt vatten. Varje dos blir då 0.1ml

Hur ofta injicerar man?
Samma injektionfrekvens gäller för vilken som helst av de 2 peptiderna GHRP (GHRP-6 eller GHRP-2). Det optimala är först på morgonen, före eller efter träning och på kvällen innan sängen.

Nybörjare: 1 gång per dag
Intermediate: 2 gånger per dag
Avancerat: 3 gånger per dag

• Injektion sker alltid på tom mage(minst 2tim sedan senaste mål mat) i bukfettet.
Sedan vänta minst 30min tills du äter annat än rent protein då kolhydrater och fett slår av utsöndringen av tillväxthormon och gör peptiden verkningslös.

• Viktigt att nämnas är att Ghrp-6 fungerar effektivt själv men bara upp till 10% av effekten gentemot om man kombinerar den med peptiden CJC 1295 utan DAC.

 

 

CJC-1295 (utan DAC) 2mg

 

CJC-1295 (utan DAC)

CJC-1295 (även känd som modifierad GRF 1-29) är en peptid som frisätter tillväxthormon (GHRH) på naturligväg i kroppen.
Peptiden har en mycket kort verkningstid(30min) och tillsammans med någon av Ghrp-peptiderna blir den extremt effektiv på tom mage då inget då stör utsöndringen av tillväxthormon.

Dos per injektion: 100mcg
Injektioner per flaska: 20 x 100mcg doser
Blanda med 2ml sterilt vatten. Då blir varje dos 0.1ml

Hur ofta injicerar man?
Optimalatider är först på morgonen, före eller efter träning och på kvällen innan sängen.

Nybörjare: 1 gång per dag
Intermediate: 2 gånger per dag
Avancerat: 3 gånger per dag

• Injektion sker alltid på tom mage(minst 2tim sedan senaste mål mat) i bukfettet.
Sedan vänta minst 30min tills du äter annat än rent protein då kolhydrater och fett slår av utsöndringen av tillväxthormonet och gör peptiden verkningslös.

• Viktigt att nämna är att CJC-1295 fungerar effektivt själv men bara upp till 10% av effekten gentemot om man kombinerar den med någon av Ghrp peptiderna.

 

 

CJC-1295 (med DAC) 2mg

 

CJC-1295 (med DAC)

Detta är en mycket bra peptid som gör att kroppens egna produktion av tillväxthormon ökar kraftigt. Med andra ord är CJC 1295 med DAC en utmärkt peptid när det gäller allmäntillståndet i din kropp.

Skillnaden på CJC 1295 med DAC och CJC 1295 utan DAC, är att med DAC så utsöndrar kroppen tillväxthormon på lång sikt. Går att jämföra med t.ex Testo Enathate och Testo Propionate dvs långsam och snabb testo.

Det räcker därför med en injetion per vecka med denna peptiden för att få en liknande effekt som med CJC utan DAC. Det har gjort peptiden väldigt populär bland kvinnor som ser det som en bekväm peptid som helt enkelt håller deras hud etc fräschare!

Positiva effekter pga din tillväxthormonsutsöndring är: fettförbränning, finare & fräschare hud, anti-aging, muskelbyggande etc. I vissa vetenskapliga undersökningar har t.o.m positiva effekter på ork och uthållighet framkommit.

Enda negativa effekten som peptiden egentligen kan innebära är att vissa personer klagat på en liten svullnad och rådnad vid injektionsstället. Det skulle dock kunna mildras genom att ta halva dosen uppdelat på 2 gånger/vecka istället för som rekomenderat 1gång/vecka. Dock försvinner ju en stor fördel för de flesta som helst undviker sticka sig mer än nödvändigt isåfall. Man får helt enkelt prova sig fram.

Peptiden är kraftull i sig själv, men kombinerad med någon Ghrp-peptid blir de ihop extremt kraftfulla.

Dos per injektion: 2mg
Injektioner per flaska: 1 x 2mg dos
Blanda med 1-2ml sterilt vatten. Injicera allt som finns i vialen.

Hur ofta injicerar man? 1gång/vecka

 

 

IGF-1 LR3 1mg

 

IGF-1 LR3

Träning med vikter/motstånd och rätt kost/kosttillskott får dina muskelceller att växa. Vetenskaplig fakta. Vissa får bättre svar på träning än andra. En liten procent växer med enorma resultat. Ofta har de inte bara lätt att få sina muskelceller att växa utan de är genetiskt begåvade med ett större antal celler än gemene man.

Här kommer IGF1 in…de får inte dina muskelceller att växa som träning och tillskott typ anabola steroider får utan de får dina muskelceller att bli
fler… Kör du rätt träning med rätt kost och rätt mängd steroider samtidigt som du kör IGF-1 = BOOM.

Samtidigt gör det så du får en enorm återhämtning och ”pump” vilket gör att du omgående både kommer känna och se resultat av IGF-1 peptidens verkan.

Denna peptid är unik vilket innebär att du även kommer att fortsätta att dra nytta av effekterna av IGF-1 även efter att du slutat använda den eftersom du kommer att ha fler muskelceller i kroppen.

Om vart du skall injicera skolar di lärde. En del förespråkar i den muskel du skall träna för att få en direktverkan. Andra förespråkar i fettet för att på så sätt få en allmänverkan. Våra egna erfarenheter säger att injektion i muskeln gör ont och är svårdoserat då det handlar om så småmängder vid t.ex benträning i förhållande till muskelns storlek så vi förespråkar injektion i fettet 30-40min före träningspass.

Dosering:
Dos per injektion: 50mcg
injektioner per flaska: 20 x 50mcg doser
Blanda med 2ml AA-vatten så blir varje injektion 0.1ml

• Man bör inte köra IGF-1 längre än 4-5 veckor i stöten för att sedan hålla upp lika länge. Helt enkelt för man mättar receptorerna. Under uppehållet kör du systerperpeptiden PEG MGF istället.

• Måste blandas med AA-vatten som ingår när du handlar av oss. Annars blir den dålig typ sur mjölk inom ett par dagar och dess effekt försvinner helt och det slutar med att du kör i dig sterilt vatten vilket inte kommer ge dig några resultat.

 

 

PT-141 10mg

 

PT-141

Viagra i all ära men det är från 90-talet och det har hänt en hel del på området sedan dess…

PT-141 (Bremelanotide) är en peptid främst framtagen för att hjälpa kvinnor med sexuella problem (t.ex efter graviditet etc) och påverkar kvinnors hypofys. Dvs kvinnor som tar det kommer bli sexuellt upphetsande – eller snarare sugna – mentalt. En biverkning man ej räknat med var dock att det även funkade på män…dock ej på det mentala planet utan män blir helt enkelt ”hårda” av medlet. Orgasmer kan uppfattas som mycket kraftfullare.

Dosering : Blandas med 1ml sterilt vatten. Sen får du ut 3-5 doser från en ampull.
Doseringen är lite individuell men den rekomenderade dosen är 0.2ml (dvs 2mg) men ibland kan det uppfattas som lite för lite för maximal effekt.
Du kan ta upp till 0.5ml/dos.

Halveringstiden är ganska långsam så peptiden kommer ej börja verka förrän efter 3-5 timmar, men å andra sidan kan den verka upp till 48 timmar efter injektion. Injektion sker i fett (subkutant) varsomhelst på kroppen.

Have fun :)

 

 

Melanotan II 10mg

 

Melanotan II

Den kanske kändaste – och vanligaste – av peptiderna som finns på marknaden.
Har kallats för ”Barbie-drog” då den enligt media gör dig ”brun, kåt och smal” vilket kanske är en sanning med modifikation.

Framtaget för att motverka hudcancer hos extremt ljuskänsliga personer med dåligt pigment. Förstärker ditt eget pigment så att du ej blir så känslig för soljus utan tvärtom får en fin och jämn solbränna med hjälp av peptiden då du vistas i sol (el solarium).

Att du skulle bli smal av medlet har nog mer med att göra att vissa personer blir lite illamående efter injektion och då ej blir direkt hungriga. Detta undviker du enkelt genom att injicera direkt innan läggdags. Vill du däremot dämpa hunger tar du injektionen innan frukost på morgonen.

Ökad känslighet i underliv har rapporterats i början på en Melanotan-kur men det brukar försvinna relativt snabbt.

Melanotan II doseringsmängd

Män
Dos per injektion: 1 mg av Melanotan II
Injektioner per flaska: 10 x 1 mg injektioner
Mängd att injicera: Använd 1 ml vatten för att blanda därefter 0,1ml/injektion.

Kvinnor
Dos per injektion: 0,5 mg Melanotan II
injektioner per flaska: 20 x 1 mg injektioner
Mängd att injicera: Använd 2ml vatten för att blanda, därefter 0,1ml / injektion.

Melanotan II doseringsfrekvensen

Laddningsfas
Hur ofta: En injektion per dag (7 gånger per vecka)
Hur länge. 10-21 dagar beroende på den hudtyp du har.

Underhållningsfas
Hur ofta: En injektion tas 1 till 3 gånger per vecka beroende på hur brun du vill bli/vara.

Hur länge: Så länge du vill behålla din nyans av solbränna. Vid upphörande av användning kommer huden att återgå till sin naturliga färg inom ca 1-2 månader.

Sola…hur ofta?

Melanotan II (MT2) kräver UV-exponering för att fungera korrekt.
UV exponering dvs solning.
Laddningsfas: 2-3 gånger per vecka om du vill utveckla din solbränna så snabbt som möjligt, annars en gång per vecka vilket istället gör att din solbränna
att byggs gradvis.

Underhållsfas: 1 solningspass per vecka är vanligtvis tillräckligt för att behålla din färg.
Hur länge: 5-10 minuter i ett solarium eller 20-40 minuter i solen.

Om din solbränna inte utvecklas så snabbt som du vill måste du helt enkelt sola oftare. Du ska aldrig öka din Melanotan II dosering eller injektionfrekvens.

 

 

PEG MGF 2mg

 

PEG MGF

Syskonpeptiden till IGF-1. Den som du kan/skall varva IGF-1 med. Eftersom PEG-MGF är en tillväxtfaktor som är naturligt och endast frisätts som svar på muskeltrauma(t.ex. styrketräning där musklerna tillfälligt bryts ned), bör du alltid sträva efter att injicera din dos så snart som möjligt efter träningen i samband med din protein/kolhydratdrink. Den tränade muskeln kommer då få extra hjälp att återbygga sig själv och växa.

På grund av att du kommer mätta dina receptorer på denna peptid efter ungefär 4 veckors användande kan du därför välja ta IGF-1 under en månad, sedan PEG MGF en månad för kontinuerligt maximalt resultat. De här två peptiderna bör EJ köras samtidigt då de konkurrerar om samma recpetorer.

Dos per injektion: 200mcg (0,2 mg)
Injektioner per flaska: 10 x 200 mcg doser
Hur blandar man? Du blandar med 1ml vatten och då blir varje dos 0.1ml som tas direkt efter träning i samband med protein/kolhydratdrink.

 

 

HGH-FRAG

 

HGH-FRAG

Vem vill inte gå ner några kilo i vikt?! De allra flesta skulle svara ja på den frågan. Och de allra flesta har på olika sätt försökt gå ner i vikt. Många av dessa med hjälp av olika tillskott som på olika sätt skall hjälpa viktminskningen.

Stackers, Efedrine, Reductil, Xenical etc må ha effekt, men många har tråkiga biverkningar. Effekten är ärligt talat inte så stor heller…många av preparaten gör så att matlusten minskar och att man därigenom får i sig mindre kalorier och därmed minskar i vikt. De är i sig inte fettförbrännande.

Hgh Fragment däremot är isolerade delar av det naturliga tillväxthormonet som faktiskt bränner fett rakt av. De har inte alla fördelar som rent
tillväxthormon har utan är specifikt de fettförbrännande grenarna av den aminokedja som gör så att din kropp bränner fett.

Och bäst av allt; det finns inga som helst biverkningar på Hgh Fragment enligt
vetenskapliga undersökningar!

http://www.news-medical.net/news/2004/12/16/6878.aspx

• Blanda varje vial med 2ml av det inköpta vattnet. Skjut i försiktigt då molekylerna är väldigt känsliga och kan slås sönder om du skjuter i vattnet för hastigt (vilket gör fraggen verkningslös). Förslagsvis försöker du försiktigt skjuta i vattnet mot glasväggen i vialen. Sakta!

• Just HGH Frag kan vara svår att blanda. SKAKA INTE! Vid problem att blanda rulla vialen försiktigt mellan händerna och vänd lika försiktig på den. Allt tills vätskan löst upp fraggen. Upprepa vändning inför varje gång du skall ta ur vialen så att den verkningsbara substansen inte hamnar på botten och du enbart skjuter i dig vatten.

• Dosering: Du skall ta 0,5ml i området kring naveln(+-10cm i alla riktningar) för maximalt upptag. Du suger upp din kvällsdos varje kväll och har inte ngt i insulinsprutan dagtid. Detta är att rekomendera före att ha Fraggen liggande i insulinsprutan.

• Ta injektionen det sista du gör innan du går och lägger dig för natten. Du skall då inte ha ätit på minst 2 tim. Det sista målet skall enbart varit
protein. Alltså inget fett eller kolhydrater. Tex fisk, äggvitor, kött, kesella etc. Det gör att Fraggen kan verka under hela natten. Kolhydrater och fett sätter dess verkan ur spel.

• Vill du absolut elitmaximera effekten kan du även ta en dos på morgonen och sedan gå ut och gå 1timme på tom mage. En kopp kaffe/energidryck innan funkar utan att effekten blir sämre. Försök göra det åtminstone en gång /vecka. Då kommer det hända grejer!

 

 

GnRH (Triptorelin)

 

GnRH (Triptorelin)

Morgondagens PCT är redan här… För de som kurat länge och hårt och inte tycker de svarar längre finns nu en lösning, då kanske Clomid och vanlig HCG inte biter längre; Triptorelin GnRH! Den nollställer även flera andra receptorer i kroppen så när du väl börjar kura igen kommer du att svara såsom du gjorde första gången du tog anabola steroider!

• Dosering: 100mcg(en vial) per dos. Blandas som vanliga peptider och tas allt i en omgång.

MEN…varningens finger måste höjas då Triptorelin GnRH är en extremt potent peptid. 4 sådana här doser per månad skulle kunna användas för att kemiskt kastrera en människa. Så ta MAX en dosering efter avslutad kur! Eventuellt lägg till Clomid och HCG som vanligt så kommer du vara helt återställd inom ett par veckor.

 

 

DSIP 5mg

 

DSIP

Delta Sleep Inducing Peptide eller DSIP är vad man skulle kunna säga en ”sov-peptid”. Många som tränar riktigt hårt kan ha svårt att varva ner på kvällen vilket hamnar i konflikt med att man måste få vila/sömn för att kunna tillgodogöra sig sin träning maximalt.

DSIP gör så att din sk. djupsömn blir djupare och det är just under denna som kroppen återställer sig och producerar bl.a sitt naturliga tillväxthormon. Med en bättre och djupare sömn kommer du få ökad utsöndring av ditt eget tillväxthormon samtidigt som du kommer bli mer utvilad och kunna tillgodogöra dig hård träning på ett effektivare sätt.

Studier visar också att peptiden har positiva effekter på
* Blodtryck
* Stresshormoner
* Kroppstempraturen
* Antioxidanter

Hur ofta injicerar man?
Peptiden föreslås tas ca. 30min före läggdags. Du kommer redan efter 15-20minuter känna av dess verkan genom gäspningar etc.
Den har alltså även en insomnande effekt.

Dos per injektion: 100mcg
Injektioner per flaska: 50 x 100mcg doser
Mängd att injicera: Du blandar DSIP med 2½ml sterilt vatten. Varje dos blir då 0.05ml

Peptiden räcker alltså till 50 kvällsdoser och får därmed anses väldigt kostnadseffektiv.

 

USSRTropin (Somatropin) 100ui

 

USSRTropin (Somatropin) 100ui

Tillväxthormon eller GH / hGH är ett preparat som finns naturligt i kroppen.

* Högt HGH gör det svårare att lägga på sig fettmassa
* Stärker skelettet
* Stärker de inre organen
* Snabb tillväxt av hår och naglar
* Mindre rynkor, slätare hud
* Bättre blodcirkulation
* Bra blodvärden

2-3 ui / dag – Fettförbränning, bättre hy, etc.
4-6 ui / dag – Muskelbyggnad, samt fettförbränning, bättre hy, etc
7-10 ui / dag – Maximal muskelbyggnad, samt fettförbränning, bättre hy, etc

Blanda varje vial med 1ml vatten så att 1 ui = 0.1ml.

Injiceras SubQ eller IM.